Feeder Triatlon változás!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2021. évre kiírt King-Baits Feeder Triatlon versenysorozat - az áthelyezett országos, feeder csapatbajnokság miatt - az eredeti kiíráshoz képest jelentősen változik!

A három forduló helyett egy forduló lesz megtartva: 2021. október 23-án a törökbálinti horgásztavon!

 

A verseny részleteinek kiírása hamarosan!

XII. King–Baits Feeder Triatlon Nemzetközi Kupa

2021-ben is megrendezzük népszerű versenyünket, amelynek mind három fordulóban a törökbálinti Horgászpark ad helyszínt. A tó sajátossága és mérete miatt maximum 63 fő nevezését tudjuk fogadni. Ebből adódóan 3 db 21 fős szektorra lesz a pálya osztva. A versenyzők a szokásos módon minden fordulóban elért szektor helyezésüket és fogott súlyukat viszik tovább, amely összeadódik és ez alapján derül ki a végső sorrend. Pontegyenlőség esetén a nagyobb fogott összsúly dönt. Minden forduló 8 órás időtartamban lesz megrendezve!

Az összetett 1-5.helyezettet díjazzuk kupákkal és készpénz jutalommal az alábbi módon: 

1.helyezett: Bruttó 250.000.- Ft

2.helyezett: Bruttó 200.000.- Ft

3.helyezett: Bruttó 150.000.- Ft

4.helyezett: Bruttó 100.000.- Ft

5.helyezett: Bruttó 50.000.- Ft

A nyeremények Bruttó összegek, amelyek után a törvényben meghatározott járulékokat befizetjük, így mindenki adózott jövedelemként kapja meg nyereményének nettó értékét! A fenti összegek változhatnak a nevezők számának függvényében!   

Nevezési díj: fordulónként: 10.000 Ft amelyről nyugtát, igény esetén számlát állítunk ki.

A nevezési díj tartalmazza a verseny időtartalma alatt a pályabérleteket, kupákat, rendezési költségeket, valamint a végső díjazást.

 A versenyek időpontjai:

-2021.07.11.

-2021.09.05.

-2021.10.24.

Versenyszabályzat:

A verseny egyéni verseny, de minden horgásznak lehet egy segítője. A segítő azonban nem etethet, nem dobhat be, nem horgászhat, továbbá nem szákolhatja meg a versenyző halát valamint előre felcsalizott tartalék botot nem adhat a versenyző kezébe, a csalizást minden esetben a versenyzőnek kell elvégeznie. 

Horgászni egyetlen feeder- vagy picker bottal lehet. Tartalékként bármennyi rendelkezésre állhat. Alkalmazható a method és a hosszú előkés szabályzat is, kivéve az etető anyag és csalik mennyisége melyek a 7. és 8. pontban megtalálhatóak!    

Kizárólag olyan csúszós végszereléket lehet használni, amelyen súly (ólomnehezék vagy etetőkosár) található. A súlynélküli gubanc gátló használata tilos! A végszereléken egyetlen horog lehet.

Tilos segédeszközként elektromos vagy hagyományos kapásjelző, valamint a halradar használata.

Lengőspicces bot használata nem engedélyezett.

Etetni kizárólag etetőkosárral lehet. Külön etető bot használható bármilyen típus, de egyszerre a vízben csak egy szerelék lehet.  

A bekevert (megnedvesített) etetőanyag maximális mennyisége 17 liter. Etetőanyagnak számítanak a szemes termények (kukorica, búza, kender, pellet, bojli, stb.) és a horgászföld is!

Az élő anyag (csontkukac, pinki, giliszta stb.) mennyisége maximum 4 liter lehet, amelyből maximum 1 liter lehet a szúnyoglárva. Az 1 liter limitbe a tűző szúnyog is beleértendő!

A versenyen bojli maximum 14mm-es átmérőben használható.  

Az értékelésbe minden kifogott hal beleszámít, amellyel kíméletesen kell bánni, és a mérlegelésig (hosszú haltartó szákban) életben kell tartani, hogy utána visszahelyezhessük!

Az 5 kilogramm feletti halak soron kívül mérlegelésre kerülnek. Kifogásukat a mérlegelőknek jelezni kell, hogy mielőbb lemérhessék és visszaengedhessék.

Szektoridegen hal minden esetben bele számít a mérlegelésbe, amennyiben a két szomszéd versenyző óvással nem él. Az óvás díja 6000 Ft, amely jogos bizonyított esetben, kivizsgálás után vissza jár. A halat fárasztó versenyző kizárólag szektorán belül tartózkodhat. Amennyiben elhagyja szektorát, a fogott hal érvénytelen, nem mérlegelhető.   

A halakkal való kíméletes bánásmód érdekében a pontymatrac használata minden résztvevő számára kötelező! A versenyzők kötelesek sűrű szövésű, nagy átmérőjű merítőt használni a termetes halak szákolása során. Óvjuk, védjük a tavak halállományát!

A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, amelyet a viták elkerülése miatt a szomszéd versenyzők felé a versenyző jelezni köteles. A fárasztás időtartama a lefújás után maximum 15 percig lehetséges.

 

Versenyek részletes programjai:

5:30-6:00 Gyülekező és regisztráció

6:00-6:30 Sorsolás

6:30-7:30 Helyek elfoglalása, felkészülés

7:00-7:15 Etetőanyag és élő anyag mennyiség leellenőrzése

7:30-8:00 Alapozó etetés

8:00-16:00 Horgászverseny    

16:00-16:30 Mérlegelés       

17:00 Eredményhirdetés 

 

Befizetési és Nevezési Információ: +3630/995-75-73 , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A verseny népszerűsége és a törökbálinti tó felkapott mivolta miatt a részvétel biztonsága érdekében tanácsos előzetesen nevezni! A beérkezett nevezési díjak adják meg a nevezési sorrendet!    

Minden résztvevőnek sok sikert kívánok! Tari István, King-Baits

 

 

Üdvözöllek!

 

Július hónapban lesz 20 éve, hogy megalkottam első két termékemet. Ezen évforduló kapcsán arra az elhatározásra jutottam, hogy én is támogatom - sokakkal egyetemben - a horgászsportot és az amatőr versenyzést.

Az ország 19 megyéjében és a fővárosban pályázat útján kiválasztunk 2-2 főt, akik élhetnek ezzel a lehetőséggel.

A különféle horgászati szakágaktól függetlenül lehet pályázni finomszerelékes úszós, feederes és bojlis kategóriában.

 

Az elbírálás alapja egy bemutatkozó és motivációs levél (kérlek, fektess nagy hangsúlyt a leveledben, hogy milyen vizeken, mennyit horgászol évente, milyen versenyeken veszel részt (nem az eredmények miatt vagyunk kíváncsiak, hanem vérbeli horgászokat szeretnénk támogatni))! A pályázat mindenképpen tartalmazza az elérhetőségeidet (név, cím, telefonszám, e-mail cím).

 

A kiválasztott pályázók jelentős kedvezményekben és támogatásokban részesülnek! Ezen kedvezményekről és támogatásokról csak a nyertes pályázók kapnak tájékoztatást.

 

Az elvárás a kiválasztott jelentkezőktől csak annyi, hogy folyamatos, őszinte, aktív résztvevője legyen a közösségi média felületünknek (facebook, instagram), vagyis a horgászatairól, versenyeiről készítsen fényképes (esetleg videós) beszámolót.

 

A támogatott horgászaink a kiválasztást követően csak és kizárólag King Baits termékeket használhatnak, ugyanúgy, mint a teszthorgászaink!

 

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kérlek, hogy csak a fentiek elfogásával küldd el pályázatodat!

 

Sok sikert a pályázáshoz!

 

 

Tari István

King Baits

 

 

Sajnálatos módon a COVID19 második hulláma miatt kiírt rendelkezések miatt nem teljesíthető az eredeti elképzelés, a verseny megszokott kiírása módusul az alábbiak szerint. A megmérettetés egy fordulóban lesz megrendezve a tervezett harmadik helyszínen a Nagybivalyos horgásztavon, a szabályok semmiben nem változnak a díjazás ugyan úgy történik mit egy forduló esetén szokásos. Három szektor 1-3 helyezettjei, kupák, értékes tárgynyeremények. A verseny végi étkeztetés elmarad, ezért a nevezési díj 9000ft-ra módusul. 

A verseny eredeti szabályai az alábbiakban olvasható:

Versenyszabályzat:

 1. A verseny egyéni verseny, de minden horgásznak lehet egy segítője. A segítő azonban nem etethet, nem dobhat be, nem horgászhat, továbbá nem szákolhatja meg a versenyző halát valamint előre felcsalizott tartalék botot nem adhat a versenyző kezébe, a csalizást minden esetben a versenyzőnek kell elvégeznie. 
 2. Horgászni egyetlen feeder- vagy picker bottal lehet. Tartalékként bármennyi rendelkezésre állhat. Alkalmazható a method és a hosszú előkés szabályzat is, kivéve az etető anyag és csalik mennyisége melyek a 7. és 8. pontban megtalálhatóak!    
 3. Kizárólag olyan csúszós végszereléket lehet használni, amelyen súly (ólomnehezék vagy etetőkosár) található. A súlynélküli gubanc gátló használata tilos! A végszereléken egyetlen horog lehet.
 4. Tilos segédeszközként elektromos vagy hagyományos kapásjelző, valamint a halradar használata.
 5. Lengőspicces bot használata nem engedélyezett.
 6. Etetni kizárólag etetőkosárral lehet. Külön etető bot használható bármilyen típus, de egyszerre a vízben csak egy szerelék lehet.  
 7. A bekevert (megnedvesített) etetőanyag maximális mennyisége 17 liter. Etetőanyagnak számítanak a szemes termények (kukorica, búza, kender, pellet, bojli, stb.) és a horgászföld is!
 8. Az élő anyag (csontkukac, pinki, giliszta stb.) mennyisége maximum 4 liter lehet, amelyből maximum 1 liter lehet a szúnyoglárva. Az 1 liter limitbe a tűző szúnyog is beleértendő!
 9. A versenyen bojli maximum 14mm-es átmérőben használható.  
 10. Az értékelésbe minden kifogott hal beleszámít, amellyel kíméletesen kell bánni, és a mérlegelésig (hosszú haltartó szákban) életben kell tartani, hogy utána visszahelyezhessük!
 11. Az 5 kilogramm feletti halak soron kívül mérlegelésre kerülnek. Kifogásukat a szektorbíróknak jelezni kell, hogy mielőbb lemérhessék és visszaengedhessék.
 12. Szektoridegen hal minden esetben bele számít a mérlegelésbe, amennyiben a két szomszéd versenyző óvással nem él. Az óvás díja 6000 Ft, amely jogos bizonyított esetben, kivizsgálás után vissza jár. A halat fárasztó versenyző kizárólag szektorán belül tartózkodhat. Amennyiben elhagyja szektorát, a fogott hal érvénytelen, nem mérlegelhető.   
 13. A halakkal való kíméletes bánásmód érdekében a pontymatrac használata minden résztvevő számára kötelező! A versenyzők kötelesek sűrű szövésű, nagy átmérőjű merítőt használni a termetes halak szákolása során. Óvjuk, védjük a tavak halállományát!
 14. A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, amelyet a viták elkerülése miatt a szomszéd versenyzők felé a versenyző jelezni köteles. A fárasztás időtartama a lefújás után maximum 15 percig lehetséges.

 

Versenyek részletes programjai:

5:30-6:00 Gyülekező és regisztráció

6:00-6:30 Sorsolás

6:30-7:30 Helyek elfoglalása, felkészülés

7:00-7:15 Etetőanyag és élő anyag mennyiség leellenőrzése

7:30-8:00 Alapozó etetés

8:00-14:00 Horgászverseny    

14:00-14:30 Mérlegelés       

15:00-16:00 Vacsora, Eredményhirdetés 

 

Befizetési és Nevezési Információ: +3630/995-75-73 , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.kingbaits.hu Nagy Sándor tógazda: +3620/421-45-77

KÉREM a nevezéseket a fent található elérhetőségeken keresztül mielőbb forulónként leadni, részvételi díjat a helyszínen kell rendezni a gyülekezö, regisztráció időpontjában.

Minden résztvevőnek sok sikert kívánok! Tari István, King-Baits

2020-ban is megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő három fordulós versenyünk. A vírus okozta problémák miatt a verseny két időpontban kerül megrendezésre. Az első időpont 2020. október 3-4 szombat-vasárnap, amelyen két forduló kerül megrendezésre, ezen események Dunaszerdahelyen az Albári horgásztavon fognak lezajlani. A harmadik forduló  2020 október 25.-én a Nagybivalyos horgásztavon lesz lebonyolítva. Mind a három forduló külön lesz díjazva és értékelve valamint a Nagybivalyosi verseny végén hirdetünk összetett győzteseket (összetett 1-3 helyezett).  Minden forduló három szektorban zajlik és minden szektor 1-3 versenyzője lesz díjazva. Az összetett eredményhez mindenki viszi magával szektor helyezését és fogott súlyát. A végső összetett rangsort ezen eredmények összeadásából hirdetjük ki. A verseny díjazása forulónként 9db kupa (szektor 1-3) és 9db értékes tárgynyeremény (horgászcikkek). A három összetett győztes Látványos Nagyméretű Serlegekben és Készpénz díjazásban részesül! A verseny időtartama fordulónként 6 óra.

Nevezési díj forlónként: 10.000ft / 30EURO amelyről nyugtát, igény esetén számlát állítunk ki.

A nevezési díj tartalmazza a verseny időtartalma alatt a pályabérleteket, továbbá a versenyzők számára a vacsorát, kupákat, rendezési költségeket, tárgynereményeket, valamint a végső díjazást.

 

Versenyszabályzat:

 1. A verseny egyéni verseny, de minden horgásznak lehet egy segítője. A segítő azonban nem etethet, nem dobhat be, nem horgászhat, továbbá nem szákolhatja meg a versenyző halát valamint előre felcsalizott tartalék botot nem adhat a versenyző kezébe, a csalizást minden esetben a versenyzőnek kell elvégeznie. 
 2. Horgászni egyetlen feeder- vagy picker bottal lehet. Tartalékként bármennyi rendelkezésre állhat. Alkalmazható a method és a hosszú előkés szabályzat is, kivéve az etető anyag és csalik mennyisége melyek a 7. és 8. pontban megtalálhatóak!    
 3. Kizárólag olyan csúszós végszereléket lehet használni, amelyen súly (ólomnehezék vagy etetőkosár) található. A súlynélküli gubanc gátló használata tilos! A végszereléken egyetlen horog lehet.
 4. Tilos segédeszközként elektromos vagy hagyományos kapásjelző, valamint a halradar használata.
 5. Lengőspicces bot használata nem engedélyezett.
 6. Etetni kizárólag etetőkosárral lehet. Külön etető bot használható bármilyen típus, de egyszerre a vízben csak egy szerelék lehet.  
 7. A bekevert (megnedvesített) etetőanyag maximális mennyisége 17 liter. Etetőanyagnak számítanak a szemes termények (kukorica, búza, kender, pellet, bojli, stb.) és a horgászföld is!
 8. Az élő anyag (csontkukac, pinki, giliszta stb.) mennyisége maximum 4 liter lehet, amelyből maximum 1 liter lehet a szúnyoglárva. Az 1 liter limitbe a tűző szúnyog is beleértendő!
 9. A versenyen bojli maximum 14mm-es átmérőben használható.  
 10. Az értékelésbe minden kifogott hal beleszámít, amellyel kíméletesen kell bánni, és a mérlegelésig (hosszú haltartó szákban) életben kell tartani, hogy utána visszahelyezhessük!
 11. Az 5 kilogramm feletti halak soron kívül mérlegelésre kerülnek. Kifogásukat a szektorbíróknak jelezni kell, hogy mielőbb lemérhessék és visszaengedhessék.
 12. Szektoridegen hal minden esetben bele számít a mérlegelésbe, amennyiben a két szomszéd versenyző óvással nem él. Az óvás díja 6000 Ft, amely jogos bizonyított esetben, kivizsgálás után vissza jár. A halat fárasztó versenyző kizárólag szektorán belül tartózkodhat. Amennyiben elhagyja szektorát, a fogott hal érvénytelen, nem mérlegelhető.   
 13. A halakkal való kíméletes bánásmód érdekében a pontymatrac használata minden résztvevő számára kötelező! A versenyzők kötelesek sűrű szövésű, nagy átmérőjű merítőt használni a termetes halak szákolása során. Óvjuk, védjük a tavak halállományát!
 14. A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, amelyet a viták elkerülése miatt a szomszéd versenyzők felé a versenyző jelezni köteles. A fárasztás időtartama a lefújás után maximum 15 percig lehetséges.

 

Versenyek részletes programjai:

5:30-6:00 Gyülekező és regisztráció

6:00-6:30 Sorsolás

6:30-7:30 Helyek elfoglalása, felkészülés

7:00-7:15 Etetőanyag és élő anyag mennyiség leellenőrzése

7:30-8:00 Alapozó etetés

8:00-14:00 Horgászverseny    

14:00-14:30 Mérlegelés       

15:00-16:00 Vacsora, Eredményhirdetés 

 

Befizetési és Nevezési Információ: +3630/995-75-73 , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.kingbaits.hu

KÉREM a nevezéseket a fent található elérhetőségeken keresztül mielőbb forulónként leadni, részvételi díjat a helyszínen kell rendezni a gyülekezö, regisztráció időpontjában.

Minden résztvevőnek sok sikert kívánok! Tari István, King-Baits

Fusio Teszt - Egy új helyszínen!  

Teszt1 - A tervezeink szerint készülő négy új fözött bojli, első elkészült tagjának találkozása a halakkal! Csekkold meg!  

Elkészültek az idei új termékek, melyek a FeHoVa kiállításon lettek bemutatva. A bemutatóról egy kis film is készült, melyet megtekinthettek a King-Baits hivatalos Youtube csatornáján!

 

 

 

Minden év más és más, de van, ami örök, és ez a horgászat! Verebélyi Valentin vagyok, szenvedélyem a nagypontyok horgászata, és ha szabadidőm engedi, üldözőbe is veszem őket.