A 2011-es évtől fordítottam figyelmemet a King-Baits termékek iránt. Több versenyen láttam, tapasztaltam, hogy ezek a termékek jól teljesítenek. Az első próba 2011.08.09-én Istvánnal való közös horgászaton történt meg, ahol 25db nagy testű pontyot szákoltunk. 

 

A 2012-es Centrum Kupán ezen csalik és etetőanyagok használatával 3.helyezést értem el, ami újból meggyőzött és irányt adott.

A Triatlon kupa első, Maconkai fordulóján horgászatomat már teljesen a King-Baits termékekre alapoztam. A siker nem maradt el! 50020g-os fogásommal nyertem a szektort, ami nagy testű pontyokból állt.

 

A második fordulót Adácson már a King-Baits tagjaként sikerült Szektor I-el abszolválni. Ez a verseny keszegek fogásáról szólt. Látható volt, hogy a keszeges etetőanyagunk is állja a próbát, mivel csapattársaim sem horgásztak szektor 3-asnál rosszabbat.

 

A Triatlon III., Harsányi fordulója újra a pontyokról szólt. Összfogásom 105100g, nagy testű, köztük az első 20+-os King-Baitsel fogott pontyommal. Ez a teljesítmény újabb Szektor I-est hozott.

 

 

Következtek a további tesztelések és horgászatok folyamatos sikerekkel és 10+-os fogásokkal, köztük egy újabb 20+-os ponty King-Baits termékekkel. Nagyon jól megértettük egymást Istvánnal és az eredményeken egyértelműen látszott a közös tesztelések eredménye.

Konkrét, mindenre kiterjedő taktikával érkeztünk a Szuperkupára, amely nem volt részünkről túlzott önbizalom, mivel a sok közös edzés alatt az egész pályát leedzettük. Kialakult az etetőanyag valamint a nyeréshez szükséges csalikombináció. Ez a keszeges fordulóra is érvényes volt. Végülis a keszeges fordulóban II. helyezést értem el 18580g fogott súllyal.  A pontyos fordulót másnap 88.180g nagy testű hallal nyertem.

 

 

A Haldorádó Feeder Szuperkupa összetett bajnoki cím.

Az összfogásom 106.760g, amely a versenyek történetében abszolult rekordnak számít. 3 pontal és ezzel az összsúllyal elhódítottam a VII.Haldorádó Feeder Szuperkupa összetett első helyezését is. Örömöm azonban csorbította a rendező viselkedése, aki nem bírta elviselni az eredményességünket és támadást indított a King-Baits sapka ellen. Furcsa mód a többi cég képviselőinek a fején lévő sapkák nem zavarták... 

 

A következő verseny a XII. Haldorádó Netbarát Vándorkupa, ahol szintén Szektor 1. helyezést értem el, amely az összetett 6. helyet érte.

 

Összegezve a 2012-es évemet, úgy gondolom senki sem kívánhat magának ettől eredményesebb versenyévadot. Csapattársaimmal egy tökéletes, összetartó, baráti társaságot alkotunk, ami remélhetőleg a következő években is látható eredményeket fog produkálni.

 

Egész évben a következő etetőanyag kombinációkkal horgásztam a versenyeken:

Pontyos keverék:

-1/2kg King-Baits Methood Feeder T1

-1/2kg King-Baits Methood Feeder Halibut-Szardínia

-1kg alap T1 etetőanyag

+60dkg halliszt

A bekeveréshez Eper és T1 Aminobustert használtam.

 

Keszeges keverék:

-1kg King-Baits Feeder Extra

-1kg King-Baits Dévér Extra

A bekeveréshez Tejszínes Karamell Pellet Áztató Aromát és Nagy Dévér Method Mixer Liquidet használtam.

 

 

 

Mindenkinek sikeres versenyévadot és eredményes horgászatokat kívánok!

 

 

Képe Géza

King-Baits Team