Tisztelt Tari István Úr!

A múlt évben nyertem a PontyShow-n 2 terméket önöktől és ez évben alkalmam volt több helyen is kipróbálnom több más gyártó termékeivel együtt. Iszonyatosan ütősnek bizonyultak szinte minden tavon a fokhagyma-hal és a hal-májas oldódó pelletük, amivel több 10 kg feletti pontyot sikerült mérlegelnem. Előre bocsátom, nem vagyok King-Baits Fun, minden féle csalikkal és gyártók termékeivel horgászom, amelyek között az önök termékei a "szerencsés nap" óta előkelő helyet foglalnak el. 

Küldenék egy rövid beszámolót az azóta eltelt idők eredményeiről:

 

Fogás helye: Móri Ezer jó tó

2. faház

Fogás időpontja:2011.06.06

Csali: Foghagymás-halas pellet

Hal súllya: 16,1 kg

Időjárás: Szeles, borult

Óvatos kapással jelentkezett a halacska a délelőtti órákban. Egy jó sportos küzdelem után sikerült a matracra terelni ezt a szép példányt.

 

16,1kg

Egy jó barátom is elkísért a túrára aki nem igazán fogott még nagy halat . Délután 3-kor visítós kapással jelentkezett ez a szép potyka az egyik botomon, amit átadtam Norbi barátomnak, aki élete halát fogta egy 12,1 kg-os harcos ponty személyében, ugyancsak King-Baits Fokhagymás-halas pellettel.

 

12,1kg

 

Fogás helye: Nagykálló

Fogás ideje: 2011.Július

Csali: King Baits Hal -máj bojli

A hal súlya:10, 2 kg

Időjárás : Napos

A kora délelőtti órákban füstölős kapással érkezett a kis harcos, egy jó 20 perces küzdelem után sikerült a szákba terelni.

 

10,2kg

 

Fogás helye : Nagykálló

Fogás ideje: 2011.július

Csali: Fokhagymás -halas oldódó pellet

A hal mérete: 12,6 kg

Időjárás: Napos

A késő délutáni órákban egy szöszmötölős kapásra lettünk figyelmesek, aminek az eredménye egy negyed órás fárasztás után ez a szép pocakos potyka lett.

 

12,6kg

 

Fogás helye: Nagykálló

Fogás ideje: 2011 Július

Csali : King-Baits Fokhagymás-halas oldódós pellet

A hal mérete: 15,7 kg

Időjárás: Kissé borult

A csalizás után kb 10 perc után a jobb oldali botomon ejtős kapással érkezett ez a halacska, ami igencsak keményen küzdött. 20 perces küzdelem után sikerült mérlegelnünk.

 

15,7kg

 

Fogás helye: Nagykálló

Fogás ideje: 2011 Július

A hal mérete: 14,4 kg

Időjárás: Borult (éjszaka)

Csali: King-Baits Hal-máj oldódó bojli

Éjjel 2-kor érkezett ez a szép vendég, ami igaz nem életem legnagyobb, de az biztos hogy a legerősebb ellenfele volt. Közel fél óra után adta meg magát a kis harcos.

 

14,4kg

 

Remélhetőleg a továbbiakban is sikerül majd küldenem önnek ilyen szép fogásokról fotókat, amelyeket az önök termékeivel érek el!

 

Tisztelettel:

Kovács Imre

Kunhegyes