Szép Jó Napot!

 

Küldenék néhány képet azokról a halakról, amit King-Baits csalikkal fogtam!

 

2010.07.22-én fogtam egy erőtől duzzadó 11 kg-os amúrt a fehérvárcsurgói tározón. A csali egy szem King-Baits Fokhagyma-Hal oldódó bojli és egy szem kukorica volt. Kb. 15 perc fárasztás és fényképezés után visszakerült a tározóba.

A bántapusztai karszt-tó lakója volt az a gyönyörű, hasas 14,67kg-os ponty, amelyet 2010. április 10-én fogtam. A környéken egész nap viharos erejű szél és nagy hideg volt. A horgászat előtt a horgászboltban direkt hideg vízi csalit kértem. A boltban dolgozó srác a King-Baits Eper-Hal oldódó bojlit ajánlotta. Ez a hal egy fél szem lebegő bojlinak és az Eper-Hal oldódó bojlinak köszönhető. Mérlegelés után természetesen ment vissza éltető elemébe.

 

A kövtkező pontyot nagyon nehezen fotóztuk le. Agresszívan kiugrált horgásztársam kezéből, de erre is nagyon büszke vagyok. Ez a ponty egy 12,40kg-os példány, amit 2010.08.23-án a Palotási tavon fogott egy horgász barátom. Csalinak King-Baits Fokhagyma-Hal oldódó bojlit használt, amit tőlem kapott. A bedobás után 10 percel kapása is lett és ezt a gyönyörű pontyot sikerült a szákba terelnie, amely élete eddigi legnagyobb halának bizonyult.

 

2010.06.11-én a móri Ezerjó horgásztavon horgásztunk barátommal. Ezen a napon nem ettek a pontyok. Már szinte minden csalit kipróbáltunk mikoris délután feltettem másfél szem King-Baits T1-es oldódó bojlit. Nemsokára megjött az aznapi első kapás, amely nem volt az utolsó, mivel ezek után csak ezzel az összeállítással csaliztunk. 18 és 21 óra között 7 pontyot sikerült matracra fektetni. Azóta is nagy örömmel használom a T1-es bojlit.

 

2010.11.22-én szintén a móri Ezerjó horgásztavon horgásztam egy hideg napon. A kellemetlen időjárás nem vette el a kedvemet a horgászattól. Jutalmul 2 db pontyot sikerült fognom.  Az egyik King-Baits Hal-Máj oldódó bojlira, valamint egy 10mm-es Pop-up-ra kapott. A hal súlya 10,74kg volt. A másik botom T1-es oldódó bojlival volt csalizva, amelyre egy 9,50kg-os tükörponty jelentkezett be.

 

 

Nagy szeretem használni a King-Baits termékeket és ha lehetőségem van rá a barátaimnak is erőszeretettel ajánlom őket.

Gratulálok a csalikhoz!

Tisztelettel:

 

Nyári János "Pecabubus"